215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια

Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ

Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ

Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μέλος της IARPP

Μέλος HCCMA

 

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2.

Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και  στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne).

Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας.

Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

87852310_635147543935453_4701196830547902464_n

Εδώ στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος και το άγχος για το αύριο. Μπορείς να μας εμπιστευτείς, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.