215 -5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

02 Nov 2017
Details
Start:

November 1 - 10:00 am

End:

November 12 - 08:00 pm

Event Category:

Σεμινάρια

Website: https://www.facebook.com/events/1850466818599906
Organizer

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Website: https://www.facebook.com/ΚΕΘΕΣΥ-211986842165302/
Venue

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Λεωφόρος Κηφισίας 38 Αμπελόκηποι

Athens, Greece, 11526

Σκοπός της όλης θεραπείας είναι η ρύθμιση της ενέργειας του οργανισμού, η εξουδετέρωση των παθολογικών ταλαντώσεων, και η πρόσδοση φυσικής, υγιούς, αγνής ενέργειας στον οργανισμό.
Η κατάσταση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα ο ασθενής να νιώθει πιο ξεκούραστος μετά την θεραπεία, αλλά να έχει γίνει και θεραπεία ουσίας, με την εξουδετέρωση των παθολογικών σημάτων.

Η Βιοσυντονιστική Θεραπεία έχει εφαρμογή σε πάρα πολλές καταστάσεις, όπως είναι τα γυναικολογικά προβλήματα (μαστίτιδα – δυσμηνόρροια – προβλήματα εμμηνόπαυσης – ενδυνάμωση του ωαρίου μετά από εξωσωματική για επόμενη διέγερση), προβλήματα μετά από χειρουργείο όπως π.χ. πρόληψη σχηματισμού συμφύσεων, και επιτάχυνση της ανάρρωσης.

Βιοσυντονιστική Θεραπεία μπορεί να γίνει πριν από κάποιο χειρουργείο με συνέπεια την ενδυνάμωση του οργανισμού και μετά από κάποιο χειρουργείο για επιτάχυνση της ανάρρωσης. Η βιοσυντονιστική θεραπεία έχει εφαρμογή επίσης στην αλλεργία, στο άσθμα, καθώς και σε προβλήματα υψηλής ή χαμηλής πίεσης, πόνων στα οστά, δυσλειτουργιών του εντέρου, και γρίπης ή κρυολογημάτων. Έχει επίσης εφαρμογή σε αντιμετώπιση πυρετού, γαστρικών προβλημάτων, ανοσοανεπαρκειών, σεξουαλικής ανεπάρκειας, ελεφαντίασης, αυχενικού συνδρόμου, και οσφυαλγίας.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε καρδιοπαθείς για την ενδυνάμωση του καρδιακού μυός, μαζί με την χορήγηση δακτυλίτιδος, και για την πρόληψη της καρδιακής αρρυθμίας, επειδή παρέχει ενέργεια στον φλεβόκομβο, τον κολποκοιλιακό κόμβο και το δεμάτιο του His βοηθώντας τα έτσι να βηματοδοτήσουν καλύτερα την καρδιά.

Έχει επίσης εφαρμογή στην ανανέωση των κυττάρων και των νεύρων, και μπορεί να βοηθήσει και παχύσαρκα άτομα τα οποία κάνουν προσπάθεια αδυνατίσματος. Έχει υποστηρικτική δράση σε άτομα που παίρνουν θεραπεία για θυρεοειδή, διαβήτη, ή χημειοθεραπεία για καρκίνο, και έχει καλή αποτελεσματικότητα σε αθλητικούς τραυματισμούς, αύξηση της αντίστασης του οργανισμού, εξουδετέρωση της ακτινοβολίας από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, προβλήματα προστάτη, κολπίτιδες, κονδυλώματα, και πολλά άλλα προβλήματα.
Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε περίπτωση ιώσεων, άθροισης τοξινών, και να δώσει ενέργεια στο πάγκρεας ή στο συκώτι ώστε αυτά να αποβάλλουν τις τοξίνες τους.

Επίσης στον τομέα της αισθητικής, βοηθούν στην αντι-γήρανση (ρυτίδες), είναι ιδανικές για φυσικό λίφτινγκ, ενεργοποιούν τη στρώση του κολλαγόνου, δίνουν λάμψη και αναζωογονουν και βοηθούν επίσης στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Οι θεραπευτικές συσκευές DETA-ELIS τις οποίες χρησιμοποιούμε, έχουν βραβευθεί με 4 χρυσά μετάλλια από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, από την Φυσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών της Ρωσίας και από άλλους επίσημους φορείς.

Πάνω από 100 κλινικές μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, σε 48 κλινικές στη Ρωσία, αποδεικνύουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των συσκευών στην διάγνωση και στην αντιμετώπιση διαφόρων ειδών χρόνιων και οξέων νοσημάτων.

Προσφορά για τον Νοέμβριο:

8 Συνεδρίες περιόδου ενός μήνα μόνο με 160 ευρώ.
(2 φορές την εβδομάδα με διάρκεια μια με μιαμιση ώρα ανάλογα το πρόγραμμα)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
215 5151681, 6936 504508

Side bar