215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

20 Mar 2018
Details
Date:

March 23

Time:

06:00 pm - 08:00 pm

Event Category:

Σεμινάρια

Website:
Event Website
Organizer

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Website: Organizer's Website
Venue

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Λεωφόρος Κηφισίας 38 Αμπελόκηποι

Athens, Greece, 11526

Ομιλία για το πένθος και την διαχείριση της απώλειας

Όταν μιλάμε για απώλεια έχουμε την τάση να συνδέουμε αυτή τη λέξη με το θάνατο. Παρόλο που θα συμφωνήσουμε ότι η ύστατη απώλεια αυτής της ζωής είναι το τέλος της, υπάρχουν και άλλες απώλειες που γευόμαστε εμείς οι άνθρωποι.

Σας καλούμε σε ένα δίωρο ταξίδι που θα προκαλέσει τη σκέψη σας αλλά και τις αντιλήψεις που έχετε μέχρι τώρα για τις απώλειες. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα προσεγγίσουμε αυτό το ιδιαίτερο θέμα για να ανακαλύψουμε το πώς η διαχείριση των απωλειών μας έχει φτάσει να είναι θέμα ταμπού. Θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε το πόσο ξεχωριστή θέση έχει ο πόνος στη ζωή μας και το πώς η αποφυγή του δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε ενηλίκους και παιδιά.

Αυτό η ομιλία σας αφορά αν σας απασχολεί το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις σημαντικές απώλειες της ζωής σας. Σας αφορά επίσης αν είστε γονιός και θέλετε να σταθείτε δίπλα στα παιδιά σας καθώς και αυτά με τη σειρά τους βιώνουν τις δικές τους απώλειες μέχρι να ενηλικιωθούν.

Που απευθύνεται
Ανοιχτή για το ευρύ κοινό που θέλουν να εξερευνήσουν το θέμα των απωλειών. Σε γονείς για την καλύτερη κατανόηση και προσφορά βοήθειας στα παιδιά
Σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που θα ασχοληθούν στην εργασία τους με το πένθος, σε εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς κ.ο.κ

Διάρκεια 2ώρες

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Για κρατήσεις θέσεων.
Τηλ.215 5151681
Κηφισίας 38, Αμπελοκηποι (έναντι president Hotel)

Side bar