215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

11 Apr 2018
Details
Date:

May 8

Time:

10:30 am - 12:30 pm

Event Category:

Σεμινάρια

Website:
Event Website
Organizer

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Website: Organizer's Website
Venue

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Λεωφόρος Κηφισίας 38 Αμπελόκηποι

Athens, Greece, 11526

Σεμινάριο με θέμα: Η επικοινωνία στα ζευγάρια

Επικοινωνώ σημαίνει ότι ανταλλάσω με έναν άλλο άνθρωπο ένα μήνυμα. Το μήνυμα μπορεί να είναι γραπτό, προφορικό, ή να προέρχεται από τη στάση του σώματος, ή μια έκφραση του προσώπου.

Η λειτουργική επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι μπορεί να εξελίξει τη σχέση. Επιτρέποντας στον άλλο να έχει πρόσβαση στη ψυχή , τα όνειρα, τους φόβους και τις ελπίδες μου ανοίγουμε την πόρτα στην οικειότητα. Με τη σωστή επικοινωνία διορθώνουμε ψευδαισθήσεις, προκαταλήψεις και αυθαίρετες σκέψεις.

Με τον ίδιο τρόπο , η διαστρεβλωμένη επικοινωνία, μπορεί να καταστρέψει μια σχέση. Το «διάβασμα» της σκέψης του άλλου, στερεότυπα και αντιλήψεις, τριγωνική επικοινωνία, εστίαση στα αρνητικά, είναι μερικοί από τους τρόπους που η επικοινωνία στο ζευγάρι μπορεί να βλαφτεί.

Θεωρία αλλά και βιωματικές ασκήσεις θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα μοτίβα αυτά καθώς και τρόπους ενίσχυσης της λειτουργικής επικοινωνίας με τους άλλους

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ζευγάρια κάθε ηλικίας, αλλά και σε μεμονωμένα άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην επικοινωνία στις κοντινές τους και όχι μόνο σχέσεις

Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος 15 ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Για κρατήσεις θέσεων.
Τηλ.215 5151681
Κηφισίας 38, Αμπελοκηποι (έναντι president Hotel)

Side bar