215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

11 Apr 2018
Details
Date:

April 24

Time:

10:30 am - 12:30 pm

Event Category:

Σεμινάρια

Website:
Event Website
Organizer

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Website: Organizer's Website
Venue

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Λεωφόρος Κηφισίας 38 Αμπελόκηποι

Athens, Greece, 11526

Σεμινάριο με θέμα: Μεγαλώνοντας αγόρια

Τόσο η κοινωνία όσο και η εκπαίδευση, μοιάζει να δυσκολεύεται να βοηθήσει τη ψυχή του αγοριού ώστε να ξεδιπλώσει όλο το δυναμικό της, βοηθώντας το να γίνει ένας υγιής συναισθηματικά ενήλικος.

Παγιδεύοντας το από μικρό στην εικόνα του δυνατού άντρα, τού στερεί συναισθηματικές και κοινωνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη μετέπειτα ζωή του. Βιβλία, κινούμενα σχέδια, μουσική υμνούν τον αντρικό ρόλο μέσα από τη βία, τη σκληρότητα, τη μοναξιά και την έλλειψη έκφρασης συναισθήματος.

Μέσα από συζήτηση, ερωτήσεις και βιωματικές ασκήσεις θα προσεγγίσουμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα στερεότυπα γύρω από την ανατροφή του αγοριού, τη διαιώνιση τους, πως επιδρούν αυτά στη ψυχική υγεία του αγοριού, αλλά και πως μπορούμε να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν τη συναισθηματική γλώσσα.

Αυτό το βιωματικό σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς που μεγαλώνουν αγόρια, σε μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και σε γονείς που μεγαλώνουν κορίτσια. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και επαγγελματίες της ψυχικής υγείας.

Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος 15 ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Για κρατήσεις θέσεων.
Τηλ.215 5151681
Κηφισίας 38, Αμπελοκηποι (έναντι president Hotel)

Side bar