215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Επιμορφωτικό: Η ψυχολογία της διατροφής

07/10/2018 | 10:00 - 20:00

Πώς θα σας φαινόταν εάν θα μπορούσατε μέσα σε μία μέρα να αποκτήσετε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη σχέση σας με το σώμα και την τροφή και να καταφέρετε τελικά να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωή σας σε σχέση με τη διατροφική συμπεριφορά σας;

Η καινοτόμος προσέγγιση του Mind-Body Eating, η οποία αναπτύχθηκε από το Institute for the Psychology of Eating στις ΗΠΑ, παρουσιάζεται από τον Στράτο Λάσπα, πιστοποιημένο Coach του Ινστιτούτου και αποτελεί ένα μοναδικό στην Ελλάδα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σωματικής ενσυναίσθησης και αυτοβοήθειας το οποίο προχωράει πέρα από τις γνωστές απόψεις για το σώμα και τις τροφές.
Εξερευνά την ψυχο-φυσιολογία τού πώς οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν τον μεταβολισμό και την υγεία μας και επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ νου, σώματος και τροφής.

Η μεθοδολογία αυτή αποκαλύπτει το πώς η φυσιολογία του στρες, η χαλάρωση, η αναπνοή, η συνειδητή παρουσία, η απόλαυση, οι ώρες των γευμάτων και πολλά άλλα, επηρεάζουν βαθύτατα τη λειτουργία της πέψης, την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και την κατανάλωση θερμίδων.

Επιπλέον, προσφέρει πρακτικές και αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης για τις πιο συνήθεις προκλήσεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία, τις οποίες αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάζονται πρακτικές ασκήσεις και πρωτόκολλα, τα οποία μας βοηθούν να ενσωματώσουμε στη ζωή μας τις μικρές αλλαγές που είναι απαραίτητες ώστε να γίνει η δική μας εσωτερική μετακίνηση.

 Μάθετε πώς οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας επηρεάζουν τη θρεπτική αξία της τροφής μας
 Ανακαλύψτε τη σχέση μεταξύ στρες, πέψης, μεταβολισμού, βάρους και υγείας
 Απελευθερωθείτε από τις δίαιτες
 Συνεργαστείτε με το σώμα σας
 Ανεβάστε την ενέργειά σας
 Αυξήστε τον μεταβολισμό σας
 Συμφιλιωθείτε με την τροφή σας
 Ξαναβρείτε την απόλαυση στο φαγητό
 Kάντε το πρώτο βήμα για μια νέα, πλήρη, απελευθερωμένη και υγιή σχέση με το σώμα, τον νου και την τροφή σας!

Ακολουθεί διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την ψυχολογία της διατροφής το οποίο απευθύνεται σε: ψυχολόγους, γιατρούς διατροφολόγους, σύμβουλους ψυχικής υγείας, δραματοθεραπευτές, νοσηλευτές και σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πως συνδέεται η διατροφή με την ψυχολογία μας.

Διάρκεια: 10 ώρες με μεσημεριανό διάλειμμα
Κόστος:60

Απαραίτητη κράτηση θέσης
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος:

Για περισσότερες πληροφορίες
τηλ: 215 5151681
Κηφισίας 38, Αμπελόκηποι (έναντι president Hotel)

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή
Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.) Εχω κάνει εκπαιδεύσεις στην Κλινική Ψυχοπαθολογία sτην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, την θεραπεία της άδειας καρέκλας (Gestalt Therapy), στο Body Mirror System, στο Theta Healing Level 1 και 2 στο PECS (Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων) και είμαι πιστοποιημένη Συμβουλος του Αριστον Τεστ. (Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού) Μέσα από τη γνώση που απέκτησα απο τις εκπαιδεύσεις μου, δημιούργησα τη Μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε ένα κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης. Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε!

Details

Date:
07/10/2018
Time:
10:00 - 20:00