215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Σεμινάριο εκπαίδευσης σε δεξιότητες επικοινωνίας

February 23 | 10:00 - 18:00

Πολλές φορές στην καθημερινότητα μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα τα οποία επικοινωνούμε με τρόπους που οδηγούν σε σύγκρουση είτε γιατί δεν ξέρουμε να ακούμε είτε γιατί δεν ξέρουμε να εκφράζουμε αυτό που μας απασχολεί .

Χρειάζονται λοιπόν κάποιες δεξιότητες που θα μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα την καθημερινότητα .

Το σεμινάριο αυτό διάρκειας 8 ωρών μας εισάγει σε δεξιότητες που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σύμβουλοι στην καθημερινή πρακτική τους.

Η εκπαίδευση στηρίζεται στις παρακάτω παραμέτρους
*Περιγραφή της συμπεριφοράς ( χωρίς επικρίσεις και ετικέτες)
*Ιδιοκτησία του προβλήματος

Επιλογή κατάλληλων εργαλείων ανάλογα με την ιδιοκτησία του προβλήματος
*Ενεργητική ακρόαση ( η γλώσσα της αποδοχής)
*Αυτοαποκάλυψη ( αποτελεσματική αντιπαράθεση)
*Διευθέτηση συγκρούσεων χωρίς ηττημένους.
*Βιωματικές ασκήσεις

Διάρκεια 8ώρες
Κόστος: 40€

Απαραίτητη κράτηση θέσης

Για περισσότερες πληροφορίες
τηλ: 215 5151681
Κηφισίας 38, Αμπελόκηποι (έναντι president Hotel)

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή
Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.) Εχω κάνει εκπαιδεύσεις στην Κλινική Ψυχοπαθολογία sτην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, την θεραπεία της άδειας καρέκλας (Gestalt Therapy), στο Body Mirror System, στο Theta Healing Level 1 και 2 στο PECS (Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων) και είμαι πιστοποιημένη Συμβουλος του Αριστον Τεστ. (Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού) Μέσα από τη γνώση που απέκτησα απο τις εκπαιδεύσεις μου, δημιούργησα τη Μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε ένα κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης. Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε!

Details

Date:
February 23
Time:
10:00 - 18:00