Φόρτωση Σεμινάρια

« Όλα τα Σεμινάρια

Ομάδα ατόμων με Κρίσεις Πανικού – Αγχους

10 Δεκεμβρίου | 18:00 - 20:00

Ομάδες Ατόμων με Κρίσεις Πανικού – Αγχους

-Φοβάμαι…
-Το ξέρω… Ομως άκουσε με λίγο..
-Σε ακούω…
-Κοίταξε τον φόβο σου κατάματα…
-Τον κοιτάζω…
-Και τώρα μίκρυνε τον…
-Το έκανα…
-Και τώρα μίκρυνε τον και άλλο… και βάλε τον στην τσέπη σου…
-Ωχ!!! Πόσο μικρός φαίνεται πραγματικά!!!
-Το ίδιο δεν φοβόσουν και εχθές;;;
-Ναι… έτσι είναι… και τελικά το σήμερα, είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσα εχθές…

Και αυτό που κατάλαβα τελικά, είναι πως ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά… σε μικρά αντικείμενα… Τίποτα δεν μας δόθηκε για να το φοβηθούμε… μας δόθηκε όμως για να το κατανοήσουμε…

Ελα να το δούμε μαζί λοιπόν!!! Έλα να δούμε αυτός ο φόβος, τι δώρο μας φέρνει… Έλα να δούμε τι θέλει να μας πεί… Που θέλει να μας πάει… Να δούμε με ποιον τρόπο θέλει να οδηγήσει την ζωή μας μπροστά… Και τότε Εκείνος… αφού έχει εκτελέσει τον σκοπό του… Ετσι απλά… όπως ήρθε… θα φύγει!!!!

Η ομάδα θα συνεχιστεί εώς τέλη Ιουλίου και η συχνότητα της, θα είναι εβδομαδιαία.

Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 120€ / μήνα

Δηλώσετε συμμετοχή εδώ

https://bit.ly/3kuvwDJ

Ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR 6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR2801710410006041149005153
EUROBANK IBAN: GR 8802600920000160200099132
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε: όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας στο info@kethesy.gr

 

 

 

Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.” είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επίσημο φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: Α.Π. ΕΟΠΠΕΠ: 56557 / 2017), πιστοποιημένο από την BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy) και συνεργάτης του NOCN, του μεγαλύτερου Βρετανικού Φορέα Πιστοποίησης, για το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών ψυχολογίας.

Επίσης, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. κατέχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και είναι αναγνωρισμένο από τον Σύλλογο Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ. (Ελληνική Εταιρεία Ανασυνδυασμένης Συμβουλευτικής – Εκλεκτικής Ψυχοθεραπείας).

Σε όλα τα προγράμματα/σεμινάρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 1 (με την πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ανδριάννα Γεροντή
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Τ: 215-5151681 – Κ: 6936504508
info@kethesy.gr

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή

Ανδριάνα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη - Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ , Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια,Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ,Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ,Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου,Μέλος της IARPP,Μέλος HCCMA Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Δεκεμβρίου
Ώρα:
18:00 - 20:00