Φόρτωση Σεμινάρια

« Όλα τα Σεμινάρια

  • Αυτή η σεμινάριο έχει τελειώσει.

Βαδίζοντας στη ζωή με το δικό μου τρόπο!

21 Οκτωβρίου | 17:00 - 20:00

Εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα:

“Βαδίζοντας στη ζωή με το δικό μου τρόπο”

Από τη στιγμή της γέννησής μας,ξεκίνησε και η πορεία μας στη ζωή. Κάναμε τα πρώτα μας βήματα πατώντας δειλά το ένα πέλμα πίσω από το άλλο και σιγά σιγά μάθαμε να περπατάμε. Ύστερα μάθαμε και να τρέχουμε και να χοροπηδάμε! Μπορεί να μάθαμε να κάνουμε και ρόδα, να παίζουμε κουτσό και να περπατάμε στις μύτες των ποδιών μας.

Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να διανύουμε ο καθένας το δικό του μονοπάτι στη ζωή, άλλοτε περπατώντας, άλλοτε τρέχοντας… άλλοτε πιο ανέμελα, άλλοτε πιο βαριά. Άλλοτε πιο προσεκτικά και άλλοτε χορευτικά.

Άλλοτε κάνοντας στάσεις μικρές να ξαποστάσουμε, άλλοτε κάνοντας μεγαλύτερες παύσεις.Καμιά φορά ίσως παραπατήσουμε και πέσουμε καθώς βαδίζουμε,καμιά φορά ίσως δοκιμάσουμε ένα νέο ρυθμό στο βάδισμά μας.

Κάθε στιγμή, βήμα το βήμα, δημιουργούμε το δικό μας μονοπάτι, το δικό μας μοναδικό τρόπο να πορευόμαστε.

Σε αυτά τα εργαστήρια ψυχοδράματος,ελάτε να δώσουμε αξία στο δικό μας μοναδικό τρόπο να βαδίζουμε στη ζωή. Να δοκιμάσουμε να τον ανακαλύψουμε ξανά, να πειραματιστούμε, να οραματιστούμε τα επόμενα βήματά μας..

“Διαβάτη είναι τα ίχνη σου ο δρόμος και τίποτα παραπάνω, διαβάτη, δεν υπάρχει δρόμος, το δρόμο τον φτιάχνεις περπατώντας..”

Αντόνιο Ματσάδο

Πληροφορίες εργαστηρίου:

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλους όσους:

*επιθυμούν μια πρώτη γνωριμία με το ψυχόδραμα

*επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποια βιωματική ομάδα προσωπικής ανάπτυξης.

Ώρα: 17:00-20:00

Συντονίστρια: Άννα Μάστορη,Κοινωνιολόγος, Ψυχοδραματίστρια

κόστος σεμιναρίου : 30 ευρώ

 

Απαραίτητη θέση κράτησης:

bit.ly/2Z3IdfQ

Ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΕΘΝΙΚΗ IBAN:GR 6501104160000041634239721

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:GR 7101710410006041142626047

EUROBANK IBAN:GR 8802600920000160200099132

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε , όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας.

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Ανδριάννα Γεροντή

Λ.Κηφισίας 125-127,Αμπελόκηποι

Cosmos Business Center

(3ος όροφος)

Tηλ: 215 5151681

 

 

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή

Ανδριάνα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη - Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ , Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια,Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ,Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ,Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου,Μέλος της IARPP,Μέλος HCCMA Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Οκτωβρίου
Ώρα:
17:00 - 20:00