Φόρτωση Σεμινάρια

« Όλα τα Σεμινάρια

  • Αυτή η σεμινάριο έχει τελειώσει.

Βιωματικό εργαστήρι “Έχω ανάγκη να σου πω, Όσα δεν σου είπα”

17 Οκτωβρίου | 11:00 - 13:00

“Έχω ανάγκη να σου πω, Όσα δεν σου είπα”

Όπως και αν ήρθαν τα πράγματα μεταξύ μας, θα ήθελα να ξέρεις πόσο πολύ σε αγάπησα και πως θα έχεις πάντα μια θέση στο μυαλό και στην καρδιά μου….

ήσουν ότι καλύτερο υπήρχε στην ζωή μου και λυπάμαι πολύ που δεν στο αναγνώρισα όταν έπρεπε…

έφυγες νωρίς… δεν είχα την ευκαιρία να σου πω…..

μου έλειψε η οικογένεια και η αγάπη μέσα σε αυτήν… ήσουν απών και το ένιωθα ..στερήθηκα την αγάπη.. στερήθηκα τα παιδικά μου χρόνια… και αυτό με λυπεί πολύ…

Αυτά και χιλιάδες άλλα λόγια που δεν προλάβατε να πείτε… που δεν είχατε την ευκαιρία να εκφράσετε θα μπορέσουν τώρα να λεχθούν και ­παράλληλα να απαντηθούν μέσα από την εργασία της Συστημικής Αναπαράστασης.

Όσα δεν λέει το στόμα σου, τα μιλάει το σώμα σου και τα κοιτάζει η ψυχή σου !!!

Διάρκεια 3ώρες

Κόστος 30 ευρώ

Συντονίστρια
Ανδριάννα Γεροντή
Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
BSc Psychology
Ανασυνδυασμενη Ψυχοθεραπεια
Διευθύντρια ΚΕ. ΘΕ. ΣΥ.

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

http://bit.ly/2NX16LX

Ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN:GR 6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:GR 7101710410006041142626047
EUROBANK IBAN:GR 8802600920000160200099132
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε , όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας.
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Ανδριάννα Γεροντή

Cosmos Business Center

(3ος όροφος)

Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι

Τ: 215-5151681 – Κ: 6936504508

info@kethesy.gr

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή

Ανδριάνα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη - Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ , Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια,Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ,Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ,Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου,Μέλος της IARPP,Μέλος HCCMA Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Οκτωβρίου
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κατηγορία Σεμινάριο: