Φόρτωση Σεμινάρια

« Όλα τα Σεμινάρια

Βιωματικό εργαστήρι “Απόρριψη επιτέλους τέλος” και διαδικτυακά

5 Δεκεμβρίου | 11:00 - 15:00

Δεν είμαι σημαντική… εγώ φταίω, δεν είμαι αρκετή, ικανή,
δεν αξίζω .
αν ήμουν διαφορετική.. αν ήμουν πιο όμορφη,
έξυπνη ,επιτυχημένη ίσως….

Λόγια που πληγώνουν και πονάνε βαθιά..
λόγια πού φτάνουν στο βαθύτερο κομμάτι της ύπαρξής σου και ξυπνάνε επώδυνες αναμνήσεις..
λόγια που έλεγε ο… η…..

Έλα να δούμε μαζί από πού έρχεται αυτή η φωνή που φωνάζει ι από το χθες μέχρι και σήμερα και έναν τρόπο να πάψεις αυτή τη φωνή μία για πάντα.
Έλα να σου δείξω ότι δεν είσαι πια αυτό που νομίζεις πως είσαι
Έλα να δεις πως μαγικά όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά μπορούν να μετατραπούν όχι μόνο σε θετικά αλλά και σε εκείνη την πηγαία δύναμη που θα σε κάνει να πατήσεις γερά τα πόδια σου στη γη φωνάζοντας ένα δυνατό
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΚΕΤΗ
και νιώθοντας αυτή τη δύναμη να διαπερνά κάθε κύτταρο του κορμιού σου αγγίζοντας την ψυχή σου με έναν τρόπο που τόσο πολύ είχες ανάγκη να νιώσεις, όλα αυτά τα χρόνια.

Διάρκεια Διαδικτυακού Σεμιναρίου 4 ώρες
Κόστος 50ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσης
https://bit.ly/2YkWEO2

Ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΕΘΝΙΚΗ IBAN:GR 6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:GR 7101710410006041142626047
EUROBANK IBAN:GR 8802600920000160200099132
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε , όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας.

Συντονίστρια
Ανδριάννα Γεροντή
Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
BSc Psychology
Ανασυνδυασμενη Ψυχοθεραπεια
Διευθύντρια ΚΕ. ΘΕ. ΣΥ.
Πρόεδρος http://www.eeapses.gr/

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Λ.Κηφισίας 125-127,Αμπελόκηποι
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Tηλ: 215 5151681

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή

Ανδριάνα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη - Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ , Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια,Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ,Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ,Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου,Μέλος της IARPP,Μέλος HCCMA Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Δεκεμβρίου
Ώρα:
11:00 - 15:00
Κατηγορία Σεμινάριο: