Φόρτωση Σεμινάρια

« Όλα τα Σεμινάρια

Βιωματικό Εργαστήρι Συγχώρεσης και Διαδικτυακά

13 Νοεμβρίου | 17:00 - 21:00

Δεν σε συγχωρώ ..γιατί με έκανες να νιώσω λίγη
Δεν σε συγχωρώ ..γιατί με έκανες να νιώσω άχρηστη .
Δεν σε συγχωρώ ..γιατί με έκανες να νιώσω αδύναμη και ανεπαρκής .
Δεν σε συγχωρώ ..γιατί εκμεταλλεύτηκες την ανάγκη μου για αγάπη, γιατί εκμεταλλεύτηκες την ανάγκη μου για αγκαλιά για αυτό το μαζί που ποτέ δεν μου έδωσες.
Δεν σε συγχωρώ ” Γιατί με την Ελπίδα μιας στιγμής μου χρέωσες όλο το μέλλον ”
Ρίτσος

Έλα να δούμε μαζί πως το βάρος της “μη συγχώρεσης”
εξακολουθεί να σε κρατά δέσμιο σε όλες εκείνες τις πεποιθήσεις
που συχαίνεσαι..
Έλα να σου δείξω πως ο μόνος άνθρωπος ο οποίος χρειάζεται να συγχωρέσεις είναι εκείνο το μικρό παιδάκι μέσα σου το οποίο διψούσε και εξακολουθεί να διψάει για αγάπη, αγκαλιά για εκείνο το “καταραμένο” ανεκπλήρωτο μαζί για το οποίο ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει.

Συντονίστρια

Ανδριάννα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

BSc Psychology

Ανασυνδυασμενη Ψυχοθεραπεια

Διευθύντρια ΚΕ..ΘΕ..ΣΥ.

Πρόεδρος http://www.eeapses.gr/

Απαραίτητη κράτηση θέσης
https://bit.ly/3cJGBO2

Ή κάνετε απευθείας κατάθεση σε TΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN:GR 6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:GR 7101710410006041142626047
EUROBANK IBAN:GR 8802600920000160200099132
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε , όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας.

Διάρκεια 4 ώρες
Κόστος 50ευρώ

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)

The following two tabs change content below.
Ανδριάνα Γεροντή

Ανδριάνα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη - Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ , Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια,Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ,Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ,Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου,Μέλος της IARPP,Μέλος HCCMA Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Νοεμβρίου
Ώρα:
17:00 - 21:00
Κατηγορία Σεμινάριο: