ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής.

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 

Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας –Esoteric studies από το ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK . Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.ROSS CENTER (id nbr H21177 ST), έχει πάρει Master στην Ύπνωση, και είναι μέλος του American Board of Hypnotherapists.

 

Έχει επίσης πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.) Μαθήτευσε δε ,και απέκτησε πτυχίο ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΤΗΣ , από την ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. Κατέχει δεύτερο βαθμό στο OUSOUI REIKI τον οποίο απέκτησε μαθητεύοντας διπλά στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Στην Θεσσαλονίκη ,την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο , πραγματοποιεί σεμινάρια /διαλέξεις με θέμα – ΥΠΝΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΑΥΡΑΣ κλπ..