215-5151681

Καθημερινά 10:00 - 21:30

Μαρια Βραιλα

Ψυχολόγος

Η εργασία μου εκπορεύεται από την προσωπική μου θεώρησή πως η ψυχική υγεία και ισορροπία είναι δικαίωμα όλων μας, κάτι το οποίο λειτούργησε ως κινητήρια δύναμη για να ασχοληθώ με τον τομέα της ψυχολογίας.
Το αντικείμενο εργασίας μου είναι η Ψυχολογία με την οποία ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια. Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται γύρω από θέματα Κλινικής Ψυχολογίας, παροχής Συμβουλευτικής και Διαχείρισης Μαθησιακών Δυσκολιών. Είμαι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου. Πραγματοποίησα την άσκησή μου σε Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας Στρατιωτικής Ψυχιατρικής Κλινικής για ενάμιση χρόνο.Παρακολούθησα ετήσια μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία και υπήρξα επιτυχούσα στις τελικές εξετάσεις. Για ένα χρόνο έκανα άσκηση σε Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων του Αιγινητείου Νοσοκομείου.
Έχω εργαστεί σε Ειδικά Δημοτικά Σχολεία και σε Δημοτικά Σχολεία τυπικής ανάπτυξης. Έχω παρακολουθήσει ετήσιες μετεκπαιδεύσεις και σεμινάρια με αντικείμενο την Ειδική Αγωγή και την Κλινική Ψυχολογία. Έχω εκπαιδευτεί στη χορήγηση και ανάλυση δοκιμασιών διάγνωσης ψυχοπαθολογίας και μαθησιακών δυσκολιών. Παράλληλα, παρακολουθώ την Ακαδημία Κλινικών Σπουδών Αθήνας.